Home Sponsor Nieuws Superpole Exhausts

Superpole

Superpolespsp

Open dag 21 mei 2016

Racesport.nl partner Superpole Exhausts organiseert op 21 mei aanstaande een Open dag. Een dag vol activiteiten en zeer interessante aanbiedingen.

Tijdens de Superpole Exhausts open dag is er van alles te beleven in de nieuwe showroom aan de Van Haestrechtstraat 7b in het Brabantse Kaatsheuvel.

Zo is er een vermogensbank waar je je motor op vermogen en afstelling kunt laten testen en na het installeren van een Superpole demper, een nieuwe luchtfilter en/of powercommander en zijn er diverse door Superpole gesponsorde coureurs met hun motoren aanwezig. Vanzelfsprekend willen deze coureurs graag hun ervaringen delen met bestaande en potentiƫle nieuwe klanten.

Daarnaast zijn er diverse kraampjes waar mooie kortingen gegeven worden op uitlaatsystemen, motortassen,comfortzadels,onderhoud/smeermiddelen, accessoires, banden, tweewielers, onderhoud, slijtageonderdelen enz enz. en is er een verkeersschool waar je terecht kunt voor het halen van je brommer, motor, auto en vaarbewijs.

Naast al het moois en alle aanbiedingen wordt ook de inwendige mens niet vergeten en is er een loterij waar prachtige prijzen te winnen zijn.

U bent op 21 mei aanstaande van harte welkom aan de Van Haestrechtstraat 7b in het Brabantse Kaatsheuvel. De koffie en cake staat klaar!


0416363365

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

www.superpole.nl

http://www.racesport.nl/Product/Productnieuws/21-mei-2016-open-dag-superpole-exhaust/tabid/210/iNews_ID/39781/Default.aspx